Terapie prin miscare

Centrul de Recuperare Medicală Kinetoterapie și Fizioterapie Kineto Clinic a fost înființat în Februarie 2018 cuprinzând o gamă largă de proceduri care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

În cadrul centrului  serviciile sunt concepute atât pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni cât și pentru întreținerea corporală și reeducarea posturală. Venim în întâmpinarea persoanelor care sunt doritoare de un plus de mișcare și sănătate prin oferirea programelor personalizate pentru copii, adulți, gravide, persoane vârstice și sportivi. Procedurile specifice pentru recuperare sunt recomandate de către medicul specialist din incinta centrului.

Servicii Kineto Clinic

Masajul terapeutic este recunoscut pentru efectul său benefic asupra afecțiuniilor ortopedice, neurologice, reumatologice, recuperare medicală și întreținere corporală. Masajul terapeutic este recunoscut pentru efectul său benefic asupra afecțiuniilor ortopedice, neurologice, reumatologice, recuperare medicală și întreținere corporală.

Kineto Clinic oferă programe de recuperare pe un spectru larg de afecțiuni folosind terapii combinate recomandate de către medicii specialiști. Aceste programe pot include gimnastică medicală, programe de kinetoterapie personalizată, infiltrații intra-articulare și diverse exerciții de reabilitare și antrenament pentru întregul corp.

In cadrul serviciilor de fizioterapie beneficiati de Terapie Combinata, Magnetoterapie si Terapie prin Laser (MLS), tehnologia noua Laser MLS. Laserul are un efect eficient asupra durerii, inflamației și edemelor, depășind limitele tradiționale, combinând emisiile laser și pulsatile cu efect în profunzime.

Centrul Medical de Recuperare

 

Despre noi